Kotisivut yritykselle, edullisesti ja helposti

Hyvät nettisivut, kotisivut tai verkkosivut, miten niitä halutaankaan kutsua, ovat yritykselle nykypäivänä merkki yrityksen olemassaolosta. Ellei yritys näy netissä, ei se näy asiakkaillekaan. Yrityksen kotisivujen tärkeyttä ei voi kyllin korostaa. Sometilit Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä ovat hyvä lisä, mutta näkyvyys hankitaan yrityksen verkkosivuilla. Facebook-sivu ja blogi voivat toimia rinnalla ajankohtaisten asioiden, kuten uusien tuotteiden ja kampanjoiden viestinnässä. Niiden tehtävänä on samalla ohjata liikennettä eli asiakkaita varsinaiselle nettisivulle.

Hyvin toteutetuilla kotisivuilla on lukuisia hyötyjä, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä asiakaskuntaansa kasvattamaan pyrkiville yrityksille. Näitä ovat esimerkiksi hakukoneoptimointi, jonka avulla voidaan edistää yrityksen nettisivujen löytymistä ja mahdollisimman korkeaa sijoitusta hakukoneissa, esim. Googlessa. Etsiessään tietoa yrityksestä ja yrityksen tarjoamista palveluista tai tuotteista, ihmiset arvostavat monipuolisia ja informatiivisia nettisivuja enemmän kuin yksinkertaisia blogisivuja tai Facebook-sivuja. Omien verkkosivujen tarjoamat mahdollisuudet ja muunneltavuus ovat monin verroin paremmat ja monipuolisemmat kuin somessa.

Hyvin tehdyt kotisivut latautuvat nopeasti, joka on yksi avaintekijä asiakastyytyväisyydessä. Hyvin toimivat, tyylikkäät verkkosivut ovat yrityksen tärkeimpiä käyntikortteja. Kun ensivaikutelma vakuuttaa, asiakas ottaa helpommin yhteyttä ja loppu onkin sitten kiinni muusta myyntityöstä.

Kotisivut yritykselle
Nettisivut yritykselle

Kaikki samasta paikasta

Toimimme verkkotunnusvälittäjänä, joten meiltä saatte kotimaisen .fi-domainin lisäksi myös muita domaineja. Yleisimmät niistä ovat .com ja .net. Suomalaiselle yritykselle suositellaan aina .fi -domainia päädomainiksi, muita voi ottaa sitten rinnakkaisdomainiksi.
Olemme myös Zonerin palvelintilojen jälleenmyyjä. Pystymme räätälöimään palvelintilat juuri sopivaksi asiakkaan tarpeisiin. Zonerin palvelimet sijaitsevat Suomessa ja ovat nopeudeltaan ja luotettavuudeltaan huippuluokkaa.

Ylläpitojärjestelmä vai ylläpitosopimus

Haluatko tehdä itse muutokset kotisivuille vai haluatko huolettomuutta ylläpitosopimuksella? Molemmat onnistuvat. Jos aikaa ja osaamista riittää, on räätälöidyllä ylläpitojärjestelmällämme helppo tehdä muutokset sivuille. Emme käytä drupaleja emmekä wordpressejä, ne ovat peruskäyttäjälle monimutkaisia ja niitä pitää päivittää jatkuvasti. Teemme jokaiselle oman järjestelmän, jossa on vain tarvittavat ominaisuudet, ei mitään ylimääräistä. Näin se on mahdollisimman helppokäyttöinen.

Ylläpitosopimuksen etuna on huolettomuus. Lähetät meille sähköpostilla materiaalin ja me huolehdimme ne sivuille. Yksi huoli ja murhe taas vähemmän. Muutama päivityskerta vuodessa ei montaa kymppiä maksa, pyydä vaikka tarjous.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot


Kaakon Nettipalvelu Oy
Mälkiäntie 5
53300 Lappeenranta

Pekka Hannonen
050 582 6523

Alv. rek.
Y-tunnus 1811613-2

Tietosuojakäytäntömme

Olemme .fi-verkkotunnusvälittäjä

Bisnoden myöntämä diplomi hyvästä luottoluokituksesta